David Luiz heeft ondersteunende berichten ontvangen
نوشته شده توسط : Hency

Na slechts drie speeldagen zijn Liverpool en City al waar ze met alle rechten blijven voor de duur van de 2019-2020-campagne: op plek 1 en 2 op de tafel. Liverpool is het enige perfecte team van de competitie, met negen punten uit drie wedstrijden. De volgende hoogste scorers, Manchester United en Norwich, hebben elk zes doelpunten - een doelpunt per spel een heel doelpunt lager dan dat van de City en Liverpool.

David Luiz die een goedkope voetbalshirts draagt, heeft berichten van steun ontvangen van zowel Arsenal-spelers als zijn voormalige Chelsea-teamgenoten na zijn optreden tegen Liverpool. De Gunners kwamen naar Anfield met een record van honderd procent na het winnen van beide Premier League-wedstrijden, maar de zijde van Unai Emery werd teruggebracht naar de aarde met een nederlaag van 3-1.

Lukaku viel in de pikorde bij United na de komst van Ole Gunnar Solskjaer als manager. De 26-jarige zat achter Marcus Rashford en Anthony Martial in de plannen van het eerste team van Solskjaer, waardoor de geruchten de ronde deden. Lukaku zei echter dat hij bereid was om zich een weg terug in het team te werken, maar uiteindelijk werd geen keus gelaten door United.

De 24-jarige Nicolas Pepe liet zien dat hij geen gevangenen neemt na zijn verhuizing naar de Premier League, de aanvaller verbaasde Liverpool-superster Andy Robertson met dit indrukwekkende stuk vaardigheid. Pepe pakte de bal halverwege en slaagde erin Robertson voor de gek te houden met een Liverpool voetbalshirts met een scherpe bocht. De aanvaller ziet er zeker uit als een spannende speler.





:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: